Nuffnang

Thursday, January 31, 2013

Kurus dengan Felinna Beauty Inch Loss Lotion

Sticky post until 31-01-13. Please Scroll down for more updates!!!

Salam. Dah lama tak update blog sebab sibuk dengan komitmen-komitmen lain. Sekarang I ada buat bisnes secara kecil-kecilan. Hehe. Mesti most of you pernah dengar tentang Felinna Beauty Inch Loss Lotion kan? Haaaa I tengah buat bisnes jual lotion inilah sekarang. Tersangatlah sibuk dengan tempahan. Kesana kemari ambil stok, post stok, delivery COD lagi..haih rasa macam I really need a good rest.

Ok back to the main topic. Pada yang masih tak tahu apa kebendanya lotion Felinna ni meh I nak cerita sikit. Ianya sejenis slimming lotion sama macam Pati Halia, Mustajab semua tu tapi yang ini lagi mujarab berbanding lotion yang I sebut tadi. Memang mesti pilih Felinna lah senang citer. I pun pakai dan Alhamdulillah berat I dan ukuran badan dah kembali seperti tahun 2009 balik. Cuma takde la kurus pun cuma dah ada shape sikit berbanding 2 bulan yang lepas. Berat I 77kg u olsss...wowwww paling berat dalam sejarah. Selepas mengamalkan sapuan lotion Felinna Inch Loss setiap pagi dan malam tak pernah miss sekali pun selama 2 bulan, I mampu turunkan berat sehingga 10kg. Now berat I dah 67kg. Berat lagiii..I know!!! hehe. sekarang masih dalam proses mengecilkan lagi apa yang patut.


Kenapa perlu pilih lotion Felinna Inch Loss berbanding lotion lain?

1) Diformulasikan dari bahan semulajadi dan dijamin selamat digunakan untuk semua golongan lelaki/perempuan termasuk wanita-wanita hamil (dengan syarat wanita hamil tidak boleh disapu di bahagian perut dan belakang badan)  


2) Produk ini dibacakan 30 juzuk ayat Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang bagi lebih berkat dan memberi kesan sepertimana yang diingini oleh pengguna. Jadi, pengguna dinasihatkan agar sentiasa menyimpan produk ini ditempat yang tinggi bagi mengelakkan dari terlangkah produk.



3) Lotion ini tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin atau pun halia/serai. Malah ianya mudah dibawa kemana sahaja dan sangat sesuai disapu sebelum keluar bekerja. (sebab bau wangi macam baru keluar shower). Takdelah nanti berasak-asak dalam train atau tempat awam orang ingat kita cirit-birit sebab bau minyak angin. hehehe..


4) Turut disarankan untuk pengguna yang sedang mengamalkan diet, pil pelangsingan badan atau apa-apa produk pelangsingan badan. To doubled up the effect.


5) Inchloss lotion ini adalah rumusan yg bagus utk kulit. Selain untuk mengurangkan lilitan badan dan selulit, ia juga berkesan untuk merawat tekstur kulit agar kulit menjadi lebih lembut, anjal dan sihat selain memberi wangian semulajadi untuk kulit. Disamping turut merawat masalah kulit merekah di tapak kaki. 


6) Boleh disapu pada muka (dengan sapuan yang nipis) atau rahang dan dagu untuk menghilangkan dagu berlapis (double/triple chin) 


7) Mampu menurunkan berat badan sehingga 4kg sebulan tanpa diet dan senaman. Sekiranya pengguna mengamalkan diet yang sihat berserta senaman. Anda mampu turun 20kg sebulan. *Ini bukan rekaan semata-mata!!!*



Ok now sebenarnya tau tak kenapa I macam dh lama tak update blog ? Haha I kurang keyakinan diri lah U olss...I gemokk giler semenjak bercuti dan jadi penganggur sepenuh masa ni. Jom review gambar-gambar I sekitar bulan January-Oktober 2012 :)










Dah..dah..tak sanggup lagi dah nak kasi u ols tengok gambar I yang gumuks...hahaha... Jom view gambar latest nak??





 Ok...mungkin xnampak sangat perbezaan antara gambar-gambar tersebut...jom kita tengok gambar pre and post pulak.






I memang takde niat langsung untuk menjerumuskan diri ke kancah bisnes Felinna nih. Tapi memandangkan terdapat permintaan yang tinggi I pun cuba-cuba la jadi ejen pengedar di bawah stokis yang berdaftar dengan Felinna Marketing. I yakin dengan produk ni. Lagipun yang jadi testimoninya pun I sendiri. Ahaks! I berjaya turun 8kg dalam masa tak sampai 2 bulan pun. I pakai 2 kali sehari pagi selepas mandi dan nak tidur malam. Kadang-kadang sampai 3 kali sehari pun ada. hehehe ye lah nak bagi kurus cepat2 sket. takut nanti tak muat dress kahwin..opppssiiiee!! Tapi serius memang rasa sangat perubahan. sampai pergi mana-mana pun semua orang perasan dan tegur cakap I dah makin kecik berbanding before this. Alhamdulillah...

Apa tunggu lagi?? Jom pantas, cepat, hurry up dapatkannya sekarang.

Tagline  
"Rugi tak beli, beli tak rugi". 



Berapakah harga dan bagaimana cara untuk mendapatkannya?

Lihat senarai harga di bawah:-

-  1 botol  RM 75 / RM 80+ free postage
-  2 botol RM 140 / RM 145+ free postage
-  3 botol RM 195 / RM 200+ free postage
-  4 botol RM 240 / RM 245+ free postage
  -  5 botol RM 275 / RM 280 exclude postage
 - 10 botol RM 505 / RM 510 exlude postage 

Untuk mendapatkannya, sila hubungi:-

whatsapp/call: 019-9364615
sms/call: 017-7710610
BBM pin: 22E8137E

Add me on FB

Or Like my beauty pitstop FB page

Saya sangat mengalu-alukan pembelian secara borong. Paling minima 10 botol. Untuk itu, saya nak bagi special price + special gift + free postage bagi sesiapa yang nak amik secara borong from me.  Just contact me and I will describe and discuss pasal harga with you. Special giftnya adalah  Charcoal Slimming Suit yang bernilai RM40 di pasaran sekarang. Saya nak bagi you free je if beli 10 botol inchloss. Do contact me okay!!!




p/s: Untuk dapat result macam saya, of course bukan sebotol je tau!! saya habis 4 botol dan sekarang sedang guna botol ke 5.


Tips kurus laju-laju dengan sapuan lotion Inch Loss. ---> Klik Sini 

Tips runcingkan dagu dan muka dengan lotion Inch Loss. ---> Klik sini




2 comments:

Leen her said...

waa..memang ketara kurus!!hehehe..

follow me back yo!
herdiaryoflife.blogspot.com

farah liyana said...

betul berkesan yer... fara baru nak cuba hehee.... btw blog fara ada bubuh gambar awk sebagai testimoni losyen ni xsangka jumpa bloq ownernye hehee thanks if x kisah 4low la blog sy hehee...thanks so much