Nuffnang

Monday, September 13, 2010

Saya dan teman wanita


Sorry, agak terlambat post entry ni. Maklumlah baru je ada kelapangan. Walaupun hari ni dah masuk raya ke-4, sepatutnya post entry rayalah kan...Ahhh ada aku kisah??blog aku...suka ati akulah...hehe. Gembira uolz..jumpa kawan lama, ada yang memang tak pernah jumpa lepas je SPM ari tu. Adalah dekat 5 kot tahun tak jumpa. So, kami pun set-up untuk berbuka puasa bersama pada 7 september 2010 baru-baru ini. Okayh..

Let's pictures do the talking (-_-")

Ini adalah main menu on that day...cimcum nama diberi..sedap kan!!

Udangsss a.k.a prawns

mushroom and megi kecil-kecilan yang yummiiii

ohh lupa..ni dapur untuk masak all those thing..ala-ala Korean la kununnya

here come the spaghetti..side dishes for that day

somtam yang agak masin

oh i like this..the fruit rojak (colek buoh)
haruslah gambar makanan di upload dahulu...hihi

then, here we come!! Presenting...


we olz kekenyangan!! 



gadis-gadis gegam gegok!!




4 gadis kuat makan..hehehe



4 gadis ni lagi..haa kan dah cakap. kuat makan...hahaha sorry korang

eh..kantoi tgh senduk makanan

project manager

ok this is danis's art work

blur itu seni

pose comel..haha

ok dah last pose (kalau tak tahan)

awek lama..lama giler kot tak jumpa

epi the photographer

pulang..sempat lagi pose


habis daa

Really have fun with all of them. Friendship never end!

2 comments:

siti nazihah said...

ketut eh da..mu tuh hok mkn pling byk! hahahhaaha

Princess Fiona said...

hahaha dop ti dop ti...mg hok g tamboh plop ari tuh...hahaha