Nuffnang

Thursday, October 13, 2011

Used Blackberry Bold 9700 to let go

 *UPDATE: SOLD OUT

Hey guys...aku nak let go bb bold 9700 aku daa...Tapi aku sayang sangat kat bb tu sebab it was my birthday present from my heart. Kalau ada yang still ingatlah kat entry ---->NIH

Reason aku nak let go sebab nak beli Torch 9810. Serius bb aku ni takde masalah pape pun.. Cuma ada lah calar-calar sikit..biasalahhh..hehe..Kalau beli bb aku ni nanti dapat sekali 2GB memory card + 3 casing (1 silicon, 2 capdase). Harga?? harga aku nak bagi murah-murah dah laa sebab aku tahu korang pun bukan ada duit sangat kann...Muahahahaa kidding je weh jangan kang ada yang sentap mak nab pulak sudehhh. Ok aku taknak letak price kat sini. Kira kalau ada antara yang baca ni berminat boleh drop email kat mailbox aku. Takkan korang nak drop email kat mailbox korang sendiri pulak kannnn..either one of these (missbagman@gmail.com or xzist_ixora@yahoo.com). Still in good working condition. See it to believe...


pandangan hadapan (with anti-glare screen protector)



pandangan belakang

 Free case

Package includes: Phone + charger + usb cable

2 comments:

kerol said...

rm600 ok?..malam ni saya bank in terus.tapi saya kat sabah

Adahunny said...

sorry kero...dah sold out :(