Nuffnang

Saturday, June 25, 2011

Wordless, Clueless, Speechless





Semalam merupakan hari yang sangat bahagia. Aku dan Mr. A spend time together bersempena my birthday celebration. Kami menjamu selera di Kenny Rogers, gambar kat sana tak dapat diselamatkan kerana di makan virus. Eiii geram betul ngan encik virus tu kenapa makan gambar kami??? Lepas makan kami balik ke rumah Mr. A untuk pick up my kakak ipar. hehe saja nak bawak kakak pergi jalan-jalan kat Pantai Irama. 

Ada juga part tak best, tak dapat cari hadiah birthday..tapi Mr. A kata takpe esok keluar lagi..which mean today lah. So, here it is...baru je lepas keluar tadi, and tell u what, I'm a happy girl....jyeahhh dah dapat apa yang dicari. Ni dia



A blackberry bold 9700...huihui sumpah tak cari lain..kesian u sanggup ke hulu ke hilir teman I kan yanggg..hihii

wa punya jari berbalut sebab luka masa potong sayur..rajin tak wa?? miahahahaha

Dah penat jalan kami singgah di Restoran Wau untuk mengisi perut yang merengek minta makanan. So, there goes my happy dayyyy!!!

I LOVE U MR. A


okbai!




2 comments:

Fika D'Mango said...

jealousss. hehehe. btw, happy belated besday :)

Adahunny said...

Hehe thanks darling..rindu weh ko awop..awop xdop sem depan key?? G LM..pah tok jupo doh laa kito..:((