Nuffnang

Monday, June 03, 2013

Tate by Nora Danish

Hye all.. Nak cantik dan flawless macam Nora Danish tak? Inilah rahsia kulit cantik Nora Danish rupanya.

Beliau satu keluarga pakai Tate ni. Tate ni fungsinya macam bedak sejuk. Originated from Myanmar. Jangan tak tau mama Nora Danish ni kan asalnya dari sana. Tekstur dia macam muddy sikit. Kan mud ni bagus untuk merawat kulit.

Pengalaman sendiri saya pakai memang best sangat. Jerawat batu i ols cepat kecut u ols. Hehe...lagi satu kalau bangun tidur je minyak kat muka memang macam boleh buat menggoreng. BERKILATTTT...

Tapi, start pakai Tate ni bangun tidur kulit dah tak berminyak. Oh bestnyaaa! Kalau ada sesiapa yang ada masalah macam saya bolehlah cuba.

Lagi best, benda ni tak mahal pon. Kalau beli satu RM 25 include postage, dua RM35 tiga laaagi murah..senang citer beli banyak2 terus baru tak terasa kos postage nya tu. :)



12 comments:

fara rosli said...

salam sis..
cam mana nak order?

nora hafshah said...

if nak beli borong berapa ya..msg saya di 019-7418317

Adahunny said...

Kindly whatsapp me at 0199364615 for order

anis shaieyla said...

saya berminat nti sy sms awk yeerr..

soffy soffea said...

mcm ner nak order?

sms me 012-6899867

cikty said...

Assalam.mcm mane nk order sis?

Unknown said...

salam,sy nak order bedak tate tu satu.RM20 inc postage right?

Patricia Charles said...

I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! I nak! - 0168763800 Segera. Serius.

siti nur syuhada said...

I dont have whatsapp account so should i just order at facebook or just message? Kalau ada fb saya nak contact dkt fb je :)

sabhi Md Sukeri said...
This comment has been removed by the author.
mummy rara said...

nk order borong mcmane yer...
0129466025

Adahunny said...

Boleh sms sy 0138989917
Wechat id : adahunny
Whatsapp: 0199364615