Nuffnang

Monday, March 23, 2015

Anniversary Gift

Alhamdulillah...dah 2 tahun perkahwinan kami. Suka duka dan pahit getir tabah dilalui bersama. Semua dah capai kecuali satu je...belum dikurniakan rezeki anak. Tapi chill...aku yakin aku boleh pregnant suatu hari nanti. InsyaAllah. Tolong doakan!

Tahun lepas dapat hadiah perfume dari suami. Suami dapat hadiah yang sama, pun perfume juga. Tahun ni mulanya mintak cincin berlian. Dah siap survey2 dah... last minute tukar decision nak jam tangan memandangkan aku tak banyak jam tangan. Boring pula asyik pakai jam yang sama je. So, masa on the way balik dari JDT aku request ngan suami nak singgah JPO lagi skali. 


 Dapat la jam Michael Kors


 Macam bangle pon ade. Ingatkan batu jed rupanya acrylic sajork...

 Apa-apa pun aku suka sangat. Thank you suamiku yang comel!!

 Untuk suami pula, macam dalam entry lepas dah cerita. Aku beli baju Armani.



Suka tengok dia pakai baju ni. Match pula tu dengan kasut dia.


Thank you for everything sayangku...


1 comment:

SalfarizaEyza said...

Salam kak. Akak Main ke ETA emas tu? still ada lagi ke?