Nuffnang

Monday, March 23, 2015

Pre-anniversary Dinner: Happy 2 Years Sayang!

Lepas je check in di Putri Harbour tiba-tiba perut bergendang minta makanan. Tepi Puteri Harbour ada deretan kedai makan yang mengadap harbour. Macam-macam restoren ada, main attraction kat kawasan tu muzium Hello Kity, dan Lat's Place. Mula-mula kitorang masuk Lat's Place, kemain pelik aku tengok ramai penyambut tetamu dengan pakaian tradisional. Rupa-rupanya restoren tutup sebab ada private function. Malu jugak lah time tu...

Opposite Lat's Place ada satu restoren nampak ekslusif. Spice Grill. Restoren makanan India dan western. Tengok menu ada lobster. Wah...dah lama mengidam nak makan lobster ni, terus tarik husband aku masuk restoren ni. 


Lama gak ar tunggu makanan siap. Sempat selfie-selfie dulu

Tadaa...tu dia main course kitorang malam tu. 1.4 kilogram sekor. RM240/kg u ols. So harga lobster je dah RM312. Pheww nasib laki aku belanja.





Aku tengah syok makan husband sibuk snap gambar candid. Nampak macam menikmati sangat...

Disebabkan kitorang makan dah beratus untuk malam tu je, so aku decide lepas ni no more specific dinner untuk kitorang punya anniversary. Happy 2nd anniversary sayangku... semoga hubungan kita kasih sayang kita kekal utuh hingga ke akhir hayat. Bercinta sampai syurga ok? InsyaAllah suatu hari nanti kita akan dapat menikmati anugerah terindah dalam hidup kita. 

1 comment:

Maszie Fatah said...

semoga makin murah rezeki dan bahagia till jannah.. senyum selalu