Nuffnang

Sunday, August 01, 2010

Princess Fiona is no longer SHREK's wife but she's wife to the FIDO DIDO

Agak kelakar kalau cuba bayangkan Princess Fiona dalam cerita SHREK tu jadi wife FIDO DIDO tu kan. Hik hik hik. Kenal tak FIDO DIDO? Kenal kannn....

Yang kurus and then rambut cacak pakai short pants tu.Beliau lah model air minuman SEVEN UP (air tujuh U P cap katun joget)-Bak kata ore Kelate. Kenal??
Tak eyh....














okay sekarang kenal tak??
bagus.

Tapi apa kena mengenanya dengan Princess Fiona wifey of Shrek nih? Haa itu yang korang tak tahu. Tapi aku tahu. Hehe...Whatever la

*Hope one day, Princess Fiona ni dapat kahwin dengan si FIDO DIDO*







p/s: fiona ♥ fido sangat sangat sangat sangat sangat sangat dan sangattttttt........

2 comments: