Nuffnang

Sunday, November 07, 2010

Lawatan sambil belajar ke Old Trafford, Manchester, United Kingdom, London


Baru-baru ini UTM anjurkan satu lawatan sambil belajar ke Stadium Old Trafford, Manchester.
hohoho...sangat best la sebab kebetulan waktu aku pergi melawat tu Beckham ngah wat latihan. hahaha berangan. tapi betul oke aku pergi sane tak caya sila tengok gambar ni.


macham real tak..siap ade snow lagi tuh haha

sekarang pecaya ke tak? 
hahaha aku memang betul betul takde kerja
gila. exam esok lusa je
aku tipoo jer larh..haha budak darjah satu pun pandai tengok gambar tu edit kan?
well...saje je sebab dari petang tadi duk pikir nak update ape sebab takde bahan
sekali teringat aku baru edit gambar ni untuk letak kat profil picture fesbuk aku
poyo kah?? bek lu takyah pikir. buek abehkan bogheh ajooo..

till then...jumpa lagi dalam rancangannnnnn JOE JAMBUL!!
sumpah rancangan fevret aku waktu darjah empat
hihi dah dah aku dah start merapu nih baik aku undurkan diri sekarang. BYE!

2 comments:

sonnet™ said...

xpe adah
berangan itu kadang bole hilangkan stress :P

Princess Fiona said...

haha...noxx perli rapattttttt...tercekik aku!