Nuffnang

Monday, May 30, 2011

Kembar Miera Liyana yang Super Duper HOT. Lebih HOT dari Miera Liyana!!!


Siapa tak kenal dengan Miera Liyana, artis remaja yang pernah mencetuskan kontroversi dalam dunia hiburan tanah air kita. Baru berumur 18 tahun namun sudah berani tampil seksi di majlis-majlis terbuka. Eh badan cantik biaq pi la dia nak pakai macam mana pun. Boleh cakap cenggitu??


Okay stop pasal penampilan dia, di sini nak bercerita pasal aku jumpa kembar si Miera Liyana ni tapi emak dan bapak lainlah. Diorang ni kawan baik, kebetulan muka hampir sama. Masih ingat Niena yang aku senaraikan dalam Wanita-wanita CANTIK, HOT, MELETS kat entry lepas? Ya, dialah orangnya. Memang betul-betul macam kembar. Tak percaya jom  ushar gambar-gambar mereka.









amacam? sama tak muka derang? Sama kan..kan..kan...

ok bye!!!

4 comments:

YOUsoF said...

Memang COMEL!..tapi kalau dengan tudung confirm lagiiii manis.. ;)

HARITH ISKANDAR said...

muke lebih kurang je..tpxade lah same sgt pon..seksi sgt pon tak..biase2 aje..hehe
tudung?err dorang ikhlas ke kalau pakai tudung?hehe

[sutera kasih] said...

KWN DIA LG COMEL..HUHU

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

kalau pkai tdung mmg kena kira ikhlas ke tak ekk ?? kalo solat cmne pulak ? hahaha. papepon. hmmm taklah same sgt. mybe hidung kot. haha