Nuffnang

Monday, May 30, 2011

Senarai wanita CANTIK, HOT, MELETS!


Eh pesanan penaja
AKU BUKAN GAY!!!

Tapi aku memang suka sangat tengok wanita cantik dan HOT macam mereka yang bakal aku senaraikan ni. Semua mereka ni kawan-kawan aku lah. Ada kawan sekolah, kawan matriks, kawan facebook, kawan sekampung pun ada jugak. Bukan apa suka tengok diorang ni, memuji keindahan yang Tuhan cipta jugakkan. Dapat pahala..ye dop?? hehe


Jom berkenalan dengan mereka. Eh tak boleh, tengok je boleh...hehe

WAN MIMI SURIANI 
(kawan facebook)




 macam retiss (artis) tak?

Mimi ni orang Kelantan dan merupakan seorang pramugari. Patutlah comelkan..Suka sangat belek-belek album dia kat fb di kala boring. Bagi aku dia chooomelll sangat! Dahla tu baik dan tak sombong walaupun tak pernah face-to-face dengan dia. Body dia perghh..bila la nak dapat body macam dia. Slim and slender. Mau  kena diet 4 tahun baru dapat..Ouh lagi satu dia single lagi..jeng..jeng..jengggg


NIENA BAHARUN
(kenalan keluarga)




Ini Niena. Anak kawan ayah aku, mak dia pula sedara bau bau bacang belah ayah aku jugak. Kira dulu waktu kecik-kecik selalulah jumpa dia nih tapi bila dah besar family masing-masing busy. Memang takde masa ah nak family visit macam dulu-dulu. Cun kan dia, pulak tu muda lagi walaupun nampak macam matured sangat. Umur dia baru 18 tahun. Oh ya, dia juga ada buat modelling sikit-sikit. Also Kelantan maliiiii maa..


AZREEN ZURAIMIE
(kawan sekolah )



Dia ni memang slim and slender sejak zaman persekolahan lagi. Tengok uniform tu, yes dia seorang pramugari jugak. Minah ni memang sempoi habis ah. Perangai tak berubah pun sejak dari sekolah. Giler-giler cenggitulah jugak. Bestlah kawan dengan dia pendek kata...panjang tak kata..Sorrylah dah berpunya..hihi


IZNI ISMAIL
(kawan matrix)



Kenal dia dalam waktu yang singkat je. Tak sampai setahun pun, tapi dia quite famous amoslah kat matrix aku dulu. Sebab dia jenis yang happy go lucky. Semua orang pun dia tegur. Kebetulan classmate dia satu bilik dengan aku. Selalu jugak dia datang bilik aku and borak-borak dengan dia. Dia tengah study lagi kat UITM amik Interior Archi. Dia juga buat freelance modelling. Pun dah berpunya ya!!!


IZATY NADIA
(kawan sekolah)


Tengok dia ada macam Angelina Jolie tak? Cun giler budak nih. Kawan aku waktu sekolah dulu. Tapi tak rapat sangat kenal gitu-gitu jelah. Aku tak sure sangat dia buat apa sekarang samada tengah belajar lagi ataup un dah kerja. Tapi yang pasti dia pun dah berpunya. Melepas lagilah korang...bahaha!!!


ok lepas nih nak senaraikan lelaki HANDSOME, HOT, MELETES pulak..erkkk ada ke??

5 comments:

sollehahn.com said...

fuiyoo...izni ismail tuh..tahi lalat mahal beb....

Adahunny said...

kenal ke??hehe

LaLaLovy said...

niena memang lawa. ingat pulak zaman dolu2, niena rambut panjang,

inspirasi said...

niena tu cun..aku suka..yang lain sexy

Beeha B. said...

azreennn heee