Nuffnang

Tuesday, May 03, 2011

Thanks Cik Epal sebab bagi semangat untuk terus menulis...

Semenjak busy dengan segala macam persiapan untuk final exam ni, mood untuk menulis pun macam dah lari. Serius. Rasa macam nak quit je menulis blog. Idea banyak datang mencurah-curah cuma jari jemari ni je yang malas nak tekan keyboard. Lagi pun dengan memikirkan 'alah..blog aku bukan orang kenal pun buat apa nak update selalu'. Lagi menambahkan tahap kemalasan untuk update entry baru. Hak3x kononnya nak jadi terkenal macam Cik Epal kita tuh. Memang tak ah kalau perangai dah macam ni kan. Haishh..Lagi satu, aku bukan busy study pun, busy tengok movie Korea ada lah kot. Haha gila!



Tapi...tapi..hari ni aku sesaja je buka blog, den tengok la kat entry ini ada satu komen. Aku ni jenis eksaited sikit kalau tengok ada komen. Maklumlah tak ramai yang sudi nak komen entry-entry aku sebelum ni. Tak menarik agaknya. Hmmm..memang takde bakat menulis kot. Tapi waktu sekolah dulu subjek penulisan Bahasa Melayu selalu dapat highest kot! Ok dah. The point now is aku sangat terkejut dan tak sangka yang Cik Epal yang komen entry aku tuh. Heh..tak sangka wey..Beliau sudi datang jenguk dan habiskan masa maybe 5saat untuk komen entry aku. Maybe korang akan cakap "eleh..Cik Epal komen sikit dah gebang bagai"..Lantaklah nak cakap apa pun. Janji aku happy. Dan yang paling penting komen tu macam bagi semangat untuk aku terus menulis walaupun takde bakat or no sense of humour macam Cik Epal. 



Again..loads of thanks to you duhai Cik Epaljeongmal gippeubnida Cik Epal!! Gomawoyo!!! 
(aku pun dah kena demam K-Pop)


ok bye!

4 comments:

cik EPAL said...

minat k pop ke?? haha

darxniq said...

ilek la...hahahhaha

Adahunny said...

CE: tak minat pon..haha minat citer je

darxniq: demo takpo la blogger pemes doh..haha

fafa punya said...

cik epal memang. kebanyakan org2 yg famous, dia yg bawa. hebat!