Nuffnang

Wednesday, April 27, 2011

Banyak sangat nak tulis...

Betul! Banyak sangat perkara dalam kepala ni nak tulis. Tapi masa je takde, lari pergi kejar exam fever. Hurgh..sekarang tengah exam. Tak sabar nak tunggu 5/5/11 sebab time tu paper last untuk killer paper. Rasa macam nak hooray kuat2 biar orang lain tak leh study. Hahaha keji!


Banyak sangat movie wishlist yang nak tengok. Semua best2. Takpe lah kita sabar ok! Kepada yang rajin jenguk sini but tidak disajikan dengan update terbaru sorry sangat k. I'll update later once all the seksa hv gone! Till then, bye. Much lovah!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

cik EPAL said...

haa cepat update list hehe

Adahunny said...

eh cik epal datang sini...thanks CE. really appreciate it. tunggu habis paper sy update ye.. hehe thanks by the way!