Nuffnang

Saturday, April 09, 2011

Sila bagi 10 sebab kenapa perlu kutuk Ben Ashaari.

Kenal Ben Ashaari?
Mana yang kenal tu bagus. Yang tak kenal sila lah lawat blog beliau sekarang. Ben Ashaari


Ok, tadi aku sesajer je berblogwalk kat blog beliau. Hari ni post beliau banyak pasal ada blogger yang benci beliau. Aku macam 'wadeeffff'.  Dah sedar diri tu tak femes takyah ar nak benci-benci orang pula kan. Kenapa? Kau jeles dengan kefemesan abg Ben eh? Kesian. Jangan duk tunjuk sangat tahap loser kau tuh. 



Ramai yang kata abg Ben ni gila trafik sebab suka buat segmen2 khas kat blog beliau. Contohnya segmen terbaru 'Gegar 1000 blog April'. Weh, kau tahu tak blog abg Ben tu boleh je survive kalau tak buat segmen2 tu semua. Pernah tak kau terfikir sebab apa beliau reka segmen tu semua?. Untuk merapatkan ukhwah kita sesama blogger la weh. *chopp aku join* hehe



Serius habaq hang! benda macam ni lah yang boleh membantu kau promosi kan blog kau kalau kau blogger baru. *macam aku la tu*.  Dari follower kau kosong boleh naik sampai seratus orang. Contoh je la, kan. Macam aku, sangat terima kasih aku ucap pada abg Ben sebab  lepas join segmen kat blog beliau, follower aku naik dari 54 orang jadi macam korang tengok sendiri la ek, tak sure pula berapa orang. Ceh..bajet cam ramai jer. haha



Kau tau, untuk jadikan blog kau terkenal macam blogger femes tu sekurang-kurangnya perlukan masa dua tahun untuk kau promosikan blog kau. Segmen2 macam ni lah yang boleh buat orang kenal blog kau. Came on!!! Sila buang sifat hasad dengki yang kotor tu, nanti jadi makanan ulat dalam kubur. Miahaahahahaha...



Aku support apa yang abg Ben buat tu seratus peratus. Kepada haters blog abg Ben tu, aku nak tanya la boleh tak kau bagi 10 sebab mengapa kau nak benci or hasad sangat dengan beliau?


ok bye! keep supporting 

3 comments:

Cik Cempaka said...

entah la...naper ek...

Kalau cik anon tu jeles, ngaku je lah kan..

Adahunny said...

haha tahu takpe...padahal derang jeles sebab tade badan ketak2 macam abe ben...kan kan kan....heuhehuheu

SoutulMujahid said...

cam bodek je. hahahaha

Kenapa Blog Jual Muka Mendapat Sambutan Hangat?