Nuffnang

Sunday, April 10, 2011

Macam mana tetiba blog aku boleh featured kat himpunan blog GAY? Kompius 5saat


Tadi tetiba aku rasa  nak cek traffic kat Nuffnang kan pastu aku cek la refferal. Tengok ada banyak hit dari qDrugs.com nih. Aku try lah jenguk sana kejap. Gila. blog aku kat paling atas dia featured. Semua pasal GAY okeh. Lepas review, rupanya tu bukan blog gay tapi himpunan blog-blog macam mana entah. Kiranya macam tempat cari blog lah. Eh betul ke? entah aku kureng sikit bab-bab ni. Sorry. Maybe ada antara yang baca blog aku nih tahu, boleh explain sikit kat aku ye. 


tu dia aih. blog warna pink tu. template lama aku
*pink siotttt*


Macam mana boleh masuk dalam tu ek? Serius still kompius nih. Whatever pon thanks lah sebab tolong naikkan traffic aku. Yeehaa!



2 comments:

cik nurussalwa said...

rezeki tu..
untung dpt traffik free..
=) hehe

Adahunny said...

hehe..tu laa..tapi yang pasti mesti ramai gay sentap..hahahaha