Nuffnang

Monday, October 18, 2010

OK meroyan time dah tiba


Yes meroyan time dah datang. Aku dah meroyan pasal banyak sangat kerja nak kena siapkan. Sama macam sem lepas jugak. Kalau korang pembaca tegar blog aku mesti korang tau. Kalau tak tau dan sibuk nak amik tau klik je sini. It's happen to be like this for every semester. Sabarlah wahai diri, setahun je lagi nak habis. Pulunlah kau habis-habisan. Dua malam tak tido tu dah jadi perkara biasa. Bagus jugak ada rentetan hidup macam nih dan dirakamkan dalam blog buruk nih, at least ada jugak rekod untuk anak cucu nanti. kannnn...

Jadual exam final pun dah keluar. Dah lama kot keluar. Sibuk nak cakap jugak. Biar ah nak jugak cakap. Exam takde lah stress sangat sebab banyak gap. Apa yang aku tengah stress nih pasal subjek yang nak kena amik sem depan. Macam berat je. Ada empat kot subjek tiga kredit. Mati ohhh! Harap pihak fakulti baik hati lah nak gi mintak diskaun ni. Memang macam nak gila je aku rasa sekarang. Assignment ada banyak lagi. Baik aku siapkan sekarang. Bye



pesanan untuk bakal cucu if u read this: Nenek tengah biol ni cu. Nanti kalau ada assignment cepat-cepat buat tau. jangan last minit macam nenek.

4 comments:

Nurul Ain said...

gud luck final exam..=)

Princess Fiona said...

tq ain!!

sonnet™ said...

haha!
itu perkara normal bila da nak exam
& tekanan bila tengok subjek ape yg kene ambik sem depan
& mula lah mulut tu rase nak keluar perkataan yang x baik untuk tatapan cucu cucu kita nnty =P

Princess Fiona said...

hahaha...tauuu takpe wahai cik sonnet!