Nuffnang

Friday, April 16, 2010

=) Comel kan?

Uiks..Tak tidur lagi ghupenye kome! Eh Ate.. Eh entah pape je lah. Tak ghoti den cakap Peghok. 

Takde apa pun nak tunjuk gambar ni je.

My first anak angkat. Jangan tak tau AD dah jadi mOmmy. Aww bestnya!

Here it is......INTRODUCING..........!!!

-Segala masalah hilang bila tenung wajahmu baby-


ADAM NAZHAN MOHD. NAIM
He's soooo adorable kan...


The baby of Kak Cla and Uncle Naim. I'm adopted him since he's in his mother's womb. Dulu waktu dalam perut ibu dia, dia suka tendang-tendang bila AD pegang perut ibu dia. Ibu dia cakap tu tandanya dia suka AD. Haha. Tak sabar nak jumpa kamu baby  ku and ibu baby jugak! Love and Hug for both of you...


2 comments:

flaini said...

comelnye adam..macam cik lenni..kui3x

Ada Hunny Abdullah said...

eh2 mane bleh...comel macam mOmmy die laa...huhuhu..suka sangat tenung muka die lama2 rasa macam segala masalah hilang bila tengok die