Nuffnang

Sunday, April 04, 2010

=) Hye! Welcome Back

Kekekeke ! Tak sampai 24 jam pun belog ni kena restrict dah open balik dah. Sayang laa sebab ramai dah tau kan. Takpe laa apa-apa pun very sorry for the inconvenience ya kawan-kawan. Kat sini nak cakap lah yang saya dah buat perubahan. Belog ni kembali as usual but yang satu lagi tuh pulak di 'restrict' kan dan hanya untuk ahli kelab sahaja. Okke 'clear' kah?

Sempena perasmian belog nih dibuka semula jom kita layan vid Avenged Sevenfold- Dear God
Sangat suka ini lagu woh
Bestfriend yang introduced lagu nih
aku promote mg ni lorr!!

Presenting....

1 comment:

ielamorry said...

:D dear god, the only thing i ask....

wah~ suka lagu ni gak~~