Nuffnang

Sunday, April 11, 2010

8)•••Menjelajah ke Restoran Paling Menyelerakan•••



Hai hai hai. Saya kembali. Tehee!! Belum habis paper lagi. 3 more left but i'm stressed. So, bila stress perlu buka belog. Bila buka belog perlu 'hapdet' belog. Sebab apa? Sebab ada orang dah boring nak follow belog yang tak bergerak nih. Ya lah nak 'hapdet' dah nih. Pas nih hadap la puas puas iya.


Okei•••lapar tak?*sambil mata bulat terjegil* Kalau lapar makan lah...Pe daa itu pun nak kena cakap ke..Haha. Bukan apa, saja je tanya korang lapar ke tak sebab cuba korang pandang atas balik. Baca balik tajuk post kali nih apa dia. Haa dah baca dah?*please korang angguk-angguk tiga kali* :)))..Apa yang duk melalut nih. Haih..meh laa nak cerita sikit pasal restoran nih. Eh2x tak nak cerita tapi nak suruh korang sendiri yang tengok. Confirm memang best lah restoran nih. Tapi tak tahu la kan korang sanggup makan ke tak!!! Aiyarkkkkk......Cekidaud!












Haaa amacam? Ada bran nak pergi makan kat restoran nih? Yaikkkksss..

Ekceli, restoran nih kalau tak silap berada di Taiwan. Restoran yang bertemakan toilet. Tengok lah perabotnya semua macam yang ada kat toilet. Tu tak tengok lagi jenis makanannya. Sampai kan jenis makanan pun bertemakan apa yang ada dalam toilet juga tau. Bahaya betul nih kalau ada yang tetiba je terasa nak buang air besar. Tak tau punya pasal elok je buang air besar kat situ. Hahahaha! Kalau ada cawangan kat Malaysia korang rasa korang rela pergi tak ek?


Kejap kejap korang. Ada lagi nih

Mangkuk. Ni lah baru dikatakan mangkuk jamban. Mangkuk hayun betul kan. 


Erkk..Yummy tak?


Kudos to Ehoza.Com
Sila join Forum Ehoza.Com untuk gambar pelik dan aneh yang lebih menarik
(pomot jap)
Ada lagi gambar. Sila KLIK SINI untuk tatapan yang lebih enak!

4 comments:

sonnet™ said...

eeeiii..yek yek!
xsgup nak g makan
BG sejuta p0n xnak!HAHA!

Ada Hunny Abdullah said...

yupppppp....aku pon wey..tak sanggup nak makan..yaiksss

AeMieZ EzZanY said...

kt shopping Complex kt penang pun ader restoran ni.. kalau tak caya pegi kt Queensbay Complex! iyaaaxxxx...

Ada Hunny Abdullah said...

AeMieZ EzZanY: Really? sapelah yang sanggup makan agaknya kan. Btw, thanks coz sudi singgah di blog ini ye.