Nuffnang

Friday, March 18, 2011

Nilai dan Ranking blog HANIS ZALIKHA dalam Malaysia

Tetiba rasa nak share pasal ranking blog HANIS ZALIKHA kat sini.  *capslock lagi. Oh I peminat beliau OK* But that doesn't mean I'm LESBO!!!LOL. Well ada mau kipas sikit la, Hanis memang seorang yang baik dan yang paling penting dia TAK sombong. Rajin je dia reply tweet aku. OK fine! Aku tau dia pun reply tweet engkorang semua.  Ada aku kesah, tetap mau show off di sini. 

okay ini tweet pertama dari beliau
tweet kedua
ketiga
and this is the latest. Terharu oh masa dapat tweet ni sebab seingat aku, aku wish beliau good morning and beliau tak lupa untuk wish aku good nite. Agak kembang kempis hidungku waktu menayangkan tweet beliau pada kawan aku. Hahaha LMAO


Yes, aku tahu ramai dah tahu tentang rank beliau.  Tapi tetap mau  tayang juga.



Blog dia  mendapat tempat ke 398 di Malaysia. Wow!!! hebat bukan? Mendapat pelawat seramai 7,228 sehari. Ramai tu. Agak-agak boleh agak tak berapa earning Nuffnang dia dapat? Hanis, mintak sikit boley? Damn, aku tak pernah nak dapat cashout pun earning aku sebab RM50 pun tak capai lagi. Jeles ngan u ok Hanis. 


Ha, ni yang paling menarik. Nilai blog beliau RM188, 149.09 beb. Hanis, tak nak jual ke blog anda? Hehe. 


By the way, how aku bleh tetiba rajin check rank blog Hanis? Sebenarnya aku check nilai blog aku.


Hahaha langsung tak tersenarai dalam rank pun. Nilai blog pula baru RM1,038.94Eh ok what, lepas lah nak beli satu lagi blackberry. Hoyeah..lalala~~ Daily pageview is less than10 orang je. Oh terharu sebab ada juga yang sudi singgah. Well, arigato kepada pelawat-pelawat.



Selain itu, aku sempat merajinkan diri atau dengan frasa yang lebih tepat membizibodikan diri check nilai blog yang femes-femes kat Malaysia. Antaranya seperti blog cik jejar a.k.a JEJARIRUNCING. Dan ini hasil dapatannya


agak memberangsangkan

Dah lah, nak sambung buat kerja. Selingan je nih. Nak tahu nilai blog anda? Rasieeeee. hehe takde lah sila klik SINI. Ok lah got to go, till then. Ok bye!!!

 

4 comments:

...❀ farah ❀... said...

surprisingly, mine is RM 2,584.16! LOL

Adahunny said...

wah...banyak tu..jual la beb..hahaha

Cikgu Fikri said...

tadi sbnrnyer search kt google pasal klon faizal tahir, tetiba kluar plak blog ni..
terus jenguk..
biler bacer..
terus senyum..
bgus cara penulisan..
best..
huhuhu..
anyway, pasal hanis zalikha ni,
mmg famous blog dia kan?
aritu pown kuar metro..
huuhhuh :)

Adahunny said...

wah!!tq2 first time kot kena puji..ngeh3x..thankz jugak coz jadi follower...